TERMÉKEK

Cégünk által forgalmazott merev és puha szárnyú lengőajtók kiválóan megfelelnek az EU által támasztott higiéniai és műszaki követelményeknek. Termékeinket megfelelő szaktudással rendelkező kollégáink minden esetben a precizitás és igényesség feltételei mellett alkotják meg, hiszen cégünk egyik legfontosabb alapelve : „A szolgáltatás fontosabb, mint a nyereség, a nyereség nem cél, hanem a szolgáltatás eredménye.” -ennek megfelelően dolgozunk napról napra azon, hogy vásárlóink minden esetben elégedettséggel gondoljanak ránk, esetleg visszatérjenek hozzánk egy következő alkalommal. Fontos kiemelnünk, hogy cégünk lengőajtók gyártása mellett, azok beépítését is országos lefedettségben vállalja.

Merev-szárnyú
lengőajtó

Ajtólap vastagsága: 36 mm
Az ajtólap hegesztés nélküli maximális magassága 3 méter is lehet, legnagyobb szélessége 1,5 méter – az ennél szélesebb nyílások esetén két szárnyú lengőajtó javasolt, mely kialakítás szempontjából lehet szimmetrikus és aszimmetrikus kialakítású. A beszerelt alkatrészek ezeknek a paramétereknek megfelelő teherbírással rendelkeznek. Lengőajtók több féle színben és egyedi mintázattal ( pl. fa, rozsdamentes ) is rendelhetők. Merevszárnyú lengőajtó jó választás lehet éttermek, konyhák, egészségügyi intézmények, fürdők, közösségi terek esetén. Gyakori eset, hogy megrendelőink egyedi igényekkel keresik meg cégünket - cégünk igyekszik minden ilyen irányú kérésnek eleget tenni, azonban a félreértések elkerülése érdekében fontos a lehetőségek előzetes tisztázása. Amennyiben kérdései merülnének fel a termékkel kapcsolatban, kérje szakképzett munkatársaink segítséget elérhetőségeink valamelyikén!

Puha-szárnyú
lengőajtó

Ajtólap vastagsága: 5 mm, 7 mm-es (6,5 mm szövetbetétes) PVC lemez Az ajtólap méret és típus szerint:

Kis méret: (szélesség× magasság)
- Egyszárnyú lengőajtó: 1250 × 2500 mm
- Kétszárnyú lengőajtó: 2500 × 2500 mm

Nagy méret: (szélesség× magasság)
- Egyszárnyú lengőajtó: 1500 × 3500 mm
- Kétszárnyú lengőajtó: 3000 × 3500 mm

A beszerelt alkatrészek ennek megfelelő teherbírással rendelkeznek. A szerelés során a lengőajtó megnövelt méreteit figyelembe vesszük, annak megfelelően végezzük el a szükséges beállításokat is. Lengőajtóink eloxált aluminium kerettel rendelkeznek, de szükség esetén lehet acélvázas is melyek több féle színben rendelhetők. A PVC panellel készült lengőajtók fő előnye, hogy mindkét irányba gyors, balesetmentes áthaladást tesznek lehetővé. Rugalmasságuk, átláthatóságuk, strapabíró kivitelezésük az ipar számos területén teszik lehetővé gazdaságos üzemeltetésüket. Legfőbb előnye a merev szárnyú ajtókkal szemben, hogy ezeken az ajtókon a targoncával való átjárás is lehetséges.

© Dartech Kft. – Minden jog fenntartva! – Powered by: ldenes096@gmail.comImpresszum Adatvédelmi szabályzatGYIK