Tűzi-horganyzott keretes lengőajtó, PVC ajtólappal

horganyzott szerkezetű, átlátszó lengőajtó
horganyzott szerkezetű, átlátszó lengőajtó
Horganyzott szerkezetű, átlátszó lengőajtó

Az általunk gyártott és forgalmazott ipari PVC lengőajtók egyszerű használat mellett karbantartást nem igényelnek.
Hasznos megoldás lehet olyan nyílások szakszerű lezárására, ahol a hagyományos szalagfüggönyök, vagy más ajtók nem alkalmazhatóak.
Felhasználási terület: az élelmiszeriparban, ahol nem az esztétika a fő szempont, hanem a tartósság, és jó ár-érték arány. Az ipari PVC lengőajtó akár fagyálló PVC ajtólappal is rendelhető.

A nyitási erőssége  szabályozható, a rugómechanika korrózió elleni védelemmel, galvanizálási (horganyzás) eljárással védett, és az ajtókeret vázába rejtett.
A PVC panel lehet átlátszó (részben vagy teljesen), áttetsző vagy színes és víztiszta ipari PVC kombinációja, igény szerinti kivitelezéssel. Az ajtólapot alkotó ipari PVC panel vastagsága lehet 5 mm vagy 7 mm, illetve szükség esetén, nagy igénybevétel esetén 6,5 mm vastag, négyzetrácsos erősítésű PVC tábla, a hosszabb élettartam érdekében.

A keretprofil tűzi-horgonyzása során a megfelelően megtisztított acélkeretet folyékony cinkbe mártják, és magas hőmérsékletre hevítve horganybevonat képződik, így ellenáll a korróziónak!

A PVC panellel készült lengőajtók fő előnye, hogy mindkét irányba gyors, balesetmentes áthaladást tesznek lehetővé. Rugalmasságuk, átláthatóságuk, strapabíró kivitelezésük az ipar számos területén teszik lehetővé gazdaságos üzemeltetésüket.

Megjegyzés:
A lengőajtón áthaladó járművek maximális sebessége 5 km/h!
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy lengőajtóink az átlagosnál erősebb huzat, illetve szél-lökések ellen nem nyújtanak védelmet!
A lengőajtókhoz fogadókeret megléte szükséges a hosszú távú megfelelő működéshez, három oldali ajtókeret (2 db függőleges szár és 1 db felső áthidaló), mely a környezetéhez megfelelő módon van rögzítve, és fel tudja venni az erőhatásokat.

 

Ha bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, kérjük hívjon bennünket:

+36 20 231 8482

Megosztás