Szinterezett keretes PVC lengőajtó

Szinterezett lengőajtó mechanika

Lengőajtó szinterezett színes kerettelAz általunk gyártott és forgalmazott ipari PVC lengőajtók egyszerű használat mellett karbantartást nem igényelnek.
Hasznos megoldás lehet olyan nyílások szakszerű lezárására, ahol a hagyományos szalagfüggönyök, vagy más ajtók nem alkalmazhatóak.
Felhasználási területe: elsősorban az élelmiszeriparban van , ahol az esztétika mellett a tartósság, időállóság is fontos szempont. Az ipari PVC lengőajtó akár fagyálló PVC ajtólappal is rendelhető.
A nyitási erőssége  szabályozható, a rugómechanika korrózió elleni védelemmel, galvanizálási (horgonyzás) eljárással védett, és az ajtókeret vázába rejtett.
A PVC panel lehet átlátszó (részben vagy teljesen), áttetsző vagy színes és víztiszta ipari PVC kombinációja, igény szerinti kivitelezéssel. Az ajtólapot alkotó ipari PVC panel vastagsága lehet 5 mm vagy 7 mm, illetve szükség esetén, nagy igénybevétel esetén 6,5 mm vastag, négyzetrácsos erősítésű PVC tábla, a hosszabb élettartam érdekében.

A keretprofil por-festve (színterezve) készül, igény szerinti RAL színek egyeztetésével rendelhető különböző színekben.Szinterezett lengőajtó mechanika

A PVC panellel készült lengőajtók fő előnye, hogy mindkét irányba gyors, balesetmentes áthaladást tesznek lehetővé. Rugalmasságuk, átláthatóságuk, strapabíró kivitelezésük az ipar számos területén teszik lehetővé gazdaságos üzemeltetésüket.

Megjegyzés:
A lengőajtón áthaladó járművek maximális sebessége 5 km/h!
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy lengőajtóink az átlagosnál erősebb huzat, illetve szél-lökések ellen nem nyújtanak védelmet!
A lengőajtókhoz fogadókeret megléte szükséges a hosszú távú megfelelő működéshez, három oldali ajtókeret (2 db függőleges szár és 1 db felső áthidaló), mely a környezetéhez megfelelő módon van rögzítve, és fel tudja venni az erőhatásokat.

Ha bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, kérjük hívjon bennünket:

+36 20 231 8482

Megosztás