Hőszigetelt merevszárnyú lengőajtó

hőszigetelt lengőajtó, PVC kerettel.
hőszigetelt lengőajtó, PVC kerettel.
Hőszigetelt lengőajtó, PVC kerettel.

A hőszigetelt lengőajtó stadur panel vastagága 36 mm. Az ajtólap alapanyaga szendvicspanel, belseje ragasztott polisztirén vagy befecskendezett PUR hab.

Hűtőkamrák, hűtőházak, hőszigetelt lengőajtóinak korszerű alapanyaga. A lengőajtó panel kiváló hőszigetelő tulajdonságai révén jelentős energia megtakarítás érhető el.

stadur-panel-ajtolap
A Stadur ajtólap szerkezete

Ezt a lengőajtó panelt, két oldalán 1,5 – 2 mm műanyag borítású (a műanyag ajtók gyártásánál használt) alumínium keretben gyártjuk.

A tömítést EPDM fekete (fenyőfa metszetű) gumi biztosítja, alapesetben a két hosszabbik oldalán.

A lengőajtó betekintő ablaka, 300×600 mm-es, téglalap alakú, tömör polikarbonát, aminek erős, ellenálló anyagával elkerülhető a töréssel járó szilánkok okozta sérülések és balesetek. A betekintő ablakot rozsdamentes kerettel szereljük.

A lengőajtó zsanér (lengőajtó pánt) az összes merev szárnyú lengőajtó esetében hasonló. Oldalanként általában 2 db zsanérral szereljük, de szükség esetén lehet 3 db is, az ajtó súlya és igénybevétele szerint, illetve a felszerelési/kivitelezési lehetőségek figyelembe vételével.

lengőajtó keret (tok) Csak ha az ügyfél kéri, abban az esetben gyártatunk hozzá keretet. Itt figyelembe kell venni a magasabb árat és a hosszabb szállítási határidőt! A lengőajtó tok kihagyható, ugyanis olcsóbb és gyorsabb rozsdamentes vagy horganyzott lemezből szakemberrel élzárást gyártani a szendvicspanel nyílásába.

Alkatrész lista merev szárnyú lengőajtókhoz itt található.

Ha bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, kérjük hívjon bennünket:

+36 20 231 8482

Megosztás