Élelmiszeripari merevszárnyú lengőajtó

Egy, merev szárnyú lengőajtó, ovális ablakkal
Egy, merev szárnyú lengőajtó, ovális ablakkal
Egy, merev szárnyú lengőajtó, betekintő ablakkal gyártjuk

Lengőajtó lap vastagsága: 10 mm, 15 mm, vagy 20 mm. Választható könnyített merevítéssel (csak a zsanérok), vagy a teljes magasságra kiterjedő merevítéssel is.

Az ajtólap anyaga polietilén, ami jó hang- és hőszigetelő.

A lengőajtó zsanérjainak befogó mérete: 40 mm. Ajtólaponként 2 vagy 3 erős műanyag zsanért szerelünk fel, a megrendelésnek és az igénybevételnek megfelelően.

A lengőajtókat általában téglalap alakú ablakkal gyártjuk, de igény esetén lehet ovális, vagy kör alakú betekintővel is rendelni.

A betekintő ablak anyaga tömör, 4 mm vastagságú polikarbonát lap, ami rendkívül ellenálló, szinte törhetetlen. Lényegesen biztonságosabb az üvegnél. Használatával csökkentjük a balesetveszélyt, könnyen tisztítható, és szükség esetén egyszerűen cserélhető. (Ebből az anyagból készülnek az utak mentén elhelyezett átlátszó zajvédő falak is.)

A lengőajtó paneljét alapesetben tömítés nélkül gyártjuk, de igény esetén fekete gumi tömítéssel is rendelhető. Természetesen ebben az esetben figyelembe kell vennünk a hibaforrást, ami az anyag esetleges sérülése, szakadása miatt adódhat elő.

Lengőajtóinkra ütközőket is szerelünk, az elvárásoknak megfelelően rozsdamentes lemezből, kemény műanyagból, vagy koptató övvel látjuk el a hosszabb élettartam és az esztétikusabb megjelenés miatt. Az ajtó mindkét oldalára felszerelve az ütközők óvják a sérülésektől az ajtópanelt, ami így ellenállóbbá válik a kézikocsik ütközése és az esetleges rúgások okozta sérülésekkel szemben.

Az élelmiszeripari lengőajtóinkat alapesetben natúr fehér színben gyártjuk.

Alkatrész lista merev szárnyú lengőajtókhoz itt található.

Ha bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, kérjük hívjon bennünket:

+36 20 231 8482

Megosztás