Aszimmetrikus lengőajtók

aszimmetrikus lengőajtó

aszimmetrikus lengőajtóAz egyedi gyártású lengőajtók egyik speciális megvalósítási módja: aszimmetrikus lengőajtó. Elsősorban olyan helyekre gyártjuk le ezeket a merev szárnyú lengőajtókat, ahol egyedi igény jelentkezik, szükségessé válik egy nagyobb, szélesebb és egy kisebb, keskenyebb ajtószárny nyitása. Egészségügyi intézmények, fürdők, különböző közösségi terek lengőajtói készülnek így, ahol lehetőséget kell teremteni keres szék, elektromos rokkant kocsi (moped), vagy gördíthető betegágy, betegszállító kocsi zavartalan, egyszerű átjutására. Ezeket az ajtókat automatikus zsanérokkal látjuk el, melyek egyszerű ajtónyitással rögzíthetők nyitott állapotban, így könnyítve meg az áthaladást.

Természetesen az általunk gyártott és felszerelt aszimmetrikus lengőajtók megfelelnek az európai szabványoknak, az egészségügyi előírásoknak.

Az egyedi méretezésű lengőajtókhoz is rendelhetők különböző kiegészítők: ütköző felület (rozsdamentes acél, gumi, műanyag, stb…), kerek, vagy szögletes ablak, különböző fogantyúk, esetleg zárszerkezet, vagy egyéb szükséges tartozék.

Ha bármi kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat: +36 30 723-05-58

Megosztás