Alumínium keretes lengőajtó, PVC ajtólappal

ipari lengőajtó PVC ajtólappal

ipari lengőajtó PVC ajtólappalAz általunk gyártott és forgalmazott ipari PVC lengőajtók egyszerű használat mellett karbantartást nem igényelnek.
Hasznos megoldás lehet olyan nyílások szakszerű lezárására, ahol a hagyományos szalagfüggönyök, vagy más ajtók nem alkalmazhatóak.
Felhasználási terület: bárhol (nem élelmiszeripari felhasználás esetén), ahol az esztétika mellett a tartósság, időállóság is fontos szempont. Az ipari PVC lengőajtó kiváló minőségű alapanyagaink révén kültéren és beltéren is használható, akár szélsőséges viszonyok között is.
A nyitási erőssége  szabályozható, a rugómechanika torziós rugó lengőajtóhoz rozsdamentes anyagból készül és az ajtókeret vázába rejtett.

A lengőajtó zavartalan működését biztosító rugós szerkezet elhelyezkedése lehet fölső, vagy alsó, a környezeti és használati igényeknek megfelelően. alsó rögzítő elem lengőajtóhoz
A PVC panel lehet átlátszó (részben vagy teljesen), áttetsző vagy színes és víztiszta ipari PVC kombinációja, igény szerinti kivitelezéssel. Az ajtólapot alkotó ipari PVC panel vastagsága lehet 5 mm vagy 7 mm, illetve szükség esetén, nagy igénybevétel esetén 6,5 mm vastag, négyzetrácsos erősítésű PVC tábla, a hosszabb élettartam érdekében.ipari lengőajtó PVC ajtólappal

A keretprofil eloxált alumínium (nem saválló anyag), ellenáll a korróziónak, időálló szerkezet!
A PVC panellel készült lengőajtók fő előnye, hogy mindkét irányba gyors, balesetmentes áthaladást tesznek lehetővé. Rugalmasságuk, átláthatóságuk, strapabíró kivitelezésük az ipar számos területén teszik lehetővé gazdaságos üzemeltetésüket.

Megjegyzés:
A lengőajtón áthaladó járművek maximális sebessége 5 km/h!
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy lengőajtóink az átlagosnál erősebb huzat, illetve szél-lökések ellen nem nyújtanak védelmet!
A lengőajtókhoz fogadókeret megléte szükséges a hosszú távú megfelelő működéshez, három oldali ajtókeret (2 db függőleges szár és 1 db felső áthidaló), mely a környezetéhez megfelelő módon van rögzítve, és fel tudja venni az erőhatásokat.

Ha bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, kérjük hívjon bennünket:

+36 20 231 8482

Megosztás