Megosztás

ipari lengőajtó PVC ajtólappalAz általunk gyártott és forgalmazott ipari PVC lengőajtók egyszerű használat mellett karbantartást nem igényelnek.
Hasznos megoldás lehet olyan nyílások szakszerű lezárására, ahol a hagyományos szalagfüggönyök, vagy más ajtók nem alkalmazhatóak.
Felhasználási terület: bárhol (nem élelmiszeripari felhasználás esetén), ahol az esztétika mellett a tartósság, időállóság is fontos szempont. Az ipari PVC lengőajtó kiváló minőségű alapanyagaink révén kültéren és beltéren is használható, akár szélsőséges viszonyok között is.
A nyitási erőssége  szabályozható, a rugómechanika torziós rugó lengőajtóhoz rozsdamentes anyagból készül és az ajtókeret vázába rejtett.

A lengőajtó zavartalan működését biztosító rugós szerkezet elhelyezkedése lehet fölső, vagy alsó, a környezeti és használati igényeknek megfelelően. alsó rögzítő elem lengőajtóhoz
A PVC panel lehet átlátszó (részben vagy teljesen), áttetsző vagy színes és víztiszta ipari PVC kombinációja, igény szerinti kivitelezéssel. Az ajtólapot alkotó ipari PVC panel vastagsága lehet 5 mm vagy 7 mm, illetve szükség esetén, nagy igénybevétel esetén 6,5 mm vastag, négyzetrácsos erősítésű PVC tábla, a hosszabb élettartam érdekében.ipari lengőajtó PVC ajtólappal

A keretprofil eloxált alumínium (nem saválló anyag), ellenáll a korróziónak, időálló szerkezet!
A PVC panellel készült lengőajtók fő előnye, hogy mindkét irányba gyors, balesetmentes áthaladást tesznek lehetővé. Rugalmasságuk, átláthatóságuk, strapabíró kivitelezésük az ipar számos területén teszik lehetővé gazdaságos üzemeltetésüket.

Megjegyzés:
A lengőajtón áthaladó járművek maximális sebessége 5 km/h!
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy lengőajtóink az átlagosnál erősebb huzat, illetve szél-lökések ellen nem nyújtanak védelmet!
A lengőajtókhoz fogadókeret megléte szükséges a hosszú távú megfelelő működéshez, három oldali ajtókeret (2 db függőleges szár és 1 db felső áthidaló), mely a környezetéhez megfelelő módon van rögzítve, és fel tudja venni az erőhatásokat.

Ha bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, kérjük hívjon bennünket:

+36 20 231 8482