Merev szárnyú lengőajtó gyártása, forgalmazása, szerelése, javítása

Kétszárnyú, merev, lengőajtó, ovális ablakkal

Egy és két szárnyú, merev lengőajtó gyártása, szerelése, javítása

Kétszárnyú, merev, lengőajtó, ovális ablakkal
Kétszárnyú, merev, lengőajtó, ovális ablakkal

A merevszárnyú lengőajtók, az élelmiszer ipar számos területén (pl. éttermi lengőajtó) megtalálhatóak, széles körben alkalmazhatóak.

Lengőajtóinkat egyedi méretekben gyártjuk, ügyfeleink megrendelésének megfelelően. A gyártás során messzemenően figyelembe vesszük a felhasználási módot, a használat körülményeit és az elvárt igényeket.

Az általunk beépített alkatrészek megfelelnek a szigorú európai élelmiszeripari elvárásoknak, pl. a lengőajtó panel polietilén (PE) lap, amit a húsiparban (vágóhidakon, hipermarketekben, hentesboltokban) is használnak, például a vágódeszkák alapanyagaként.

Lengőajtók szerelése, beállítása

Lengőajtó szerelés

A Dartech Kft. lengőajtók felszerelését, beállítását is vállalja. Az általunk felszerelt lengőajtók nem csak az egyedi igényeknek megfelelőek, de a beállításuk során igyekszünk a terheléshez optimalizálni. Ha szükséges, az előzetes felmérésnek megfelelően, az igénybevétel figyelembe vételével kiegészítőkkel látjuk el, növelve a lengőajtó élettartamát, csökkentve az esetleges javítási költségeket.

Lengőajtók javítása, felújítása

lengőajtó javítása

A lengőajtók is elhasználódhatnak, javításra, esetleg felújításra szorulhatnak. Az általunk végzett javítás során az európai szabványoknak megfelelő, Európában gyártott, kifogástalan minőségű alkatrészeket használunk fel. Igyekszünk a javítással a lengőajtó élettartamát meghosszabbítani, probléma mentes használatát hosszútávon biztosítani.

Ha bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, kérjük hívjon bennünket:

+36 20 231 8482

 

Megosztás