Megosztás

Egy és két szárnyú, merev lengőajtó gyártása, szerelése, javítása

Kétszárnyú, merev, lengőajtó, ovális ablakkal
Kétszárnyú, merev, lengőajtó, ovális ablakkal

A merevszárnyú lengőajtók, az élelmiszer ipar számos területén (pl. éttermi lengőajtó) megtalálhatóak, széles körben alkalmazhatóak.

Lengőajtóinkat egyedi méretekben gyártjuk, ügyfeleink megrendelésének megfelelően. A gyártás során messzemenően figyelembe vesszük a felhasználási módot, a használat körülményeit és az elvárt igényeket.

Az általunk beépített alkatrészek megfelelnek a szigorú európai élelmiszeripari elvárásoknak, pl. a lengőajtó panel polietilén (PE) lap, amit a húsiparban (vágóhidakon, hipermarketekben, hentesboltokban) is használnak, például a vágódeszkák alapanyagaként.

Lengőajtók szerelése, beállítása

Lengőajtó szerelés

A Dartech Kft. lengőajtók felszerelését, beállítását is vállalja. Az általunk felszerelt lengőajtók nem csak az egyedi igényeknek megfelelőek, de a beállításuk során igyekszünk a terheléshez optimalizálni. Ha szükséges, az előzetes felmérésnek megfelelően, az igénybevétel figyelembe vételével kiegészítőkkel látjuk el, növelve a lengőajtó élettartamát, csökkentve az esetleges javítási költségeket.

Lengőajtók javítása, felújítása

lengőajtó javítása

A lengőajtók is elhasználódhatnak, javításra, esetleg felújításra szorulhatnak. Az általunk végzett javítás során az európai szabványoknak megfelelő, Európában gyártott, kifogástalan minőségű alkatrészeket használunk fel. Igyekszünk a javítással a lengőajtó élettartamát meghosszabbítani, probléma mentes használatát hosszútávon biztosítani.

Ha bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, kérjük hívjon bennünket:

+36 20 231 8482