Merev szárnyú lengőajtó alkatrészek

lengőajtó alkatrészek

Merevszárnyú lengőajtó alkatrészek nagyker áron

A Dartech Kft. által gyártott lengőajtók alkatrészeit külön-külön is értékesítjük partnereinknek. Kiváló minőségű, az európai szabványoknak és minőségi követelményeknek megfelelő termékeket építünk be a lengőajtókba, és forgalmazzuk is azokat.

Az alábbi képek segítenek Önnek megtalálni a megfelelő lengőajtó alkatrészt.

Lengőajtó alkatrész katalógus letöltése lengőajtó alkatrészek

Alkatrész lista merev szárnyú lengőajtókhoz itt található.

Élelmiszeripari merev szárnyú lengőajtó

merev szárnyú lengőajtó alkatrészek

Az ajtólap anyaga polietilén, ami jó hang- és hőszigetelő. Az élelmiszeripari lengőajtóinkat alapesetben natúr fehér színben gyártjuk. A lengőajtó lap vastagsága: 10 mm, 15 mm, vagy 20 mm, illetve a hőszigetelt kivitel esetén 40 mm vastagságú, az igényeknek megfelelően. A hőszigetelt ajtók alapanyaga szendvicspanel, belseje ragasztott polisztirén vagy befecskendezett PUR hab.

  1  A lengőajtó zsanérjainak befogó mérete: 40 mm. Ajtólaponként 2 vagy 3 erős műanyag zsanért szerelünk fel, a megrendelésnek és az igénybevételnek megfelelően.

  2  Az ajtólapra szerelt koptató öv, vagy védő lemez, ütközésvédelmi elem lehet gumi, vagy rozsdamentes, inox fém, műanyag lap, illetve a megrendelő kérésére bármi más anyag.

  3  Az ajtólap szegőprofilja, speciális kialakítással

  4  Az ajtólap élére szigetelő profil rendelhető. A tömítéssel ellátott lengőajtók hőszigetelése sokkal jobbá tehető ezáltal.

  5  Az ajtólap merevítő panelja nagy igénybevétel esetén lényegesen meghosszabbítja az ajtólap élettartamát, megnöveli ellenállását a mechanikai igénybevétellel szemben.

  6  A betekintő ablak anyaga tömör, 4 mm vastagságú, átlátszó polikarbonát lap, ami rendkívül ellenálló, szinte törhetetlen. Lényegesen biztonságosabb az üvegnél. A lengőajtókat általában  téglalap alakú ablakkal gyártjuk, de igény esetén lehet ovális, vagy kör alakú betekintővel is rendelni.

  7  Az ablakot rögzítő gumiszegély.

  8 ,   9 ,  10 ,  11 ,  12 ,  13  Az ajtókeretet többféle profilból, egyedi igények szerint gyártjuk le, különböző anyagok felhasználásával. Alapesetben ellenálló, tartós, műanyag profilokból készül

egy szárnyú lengőajtó alkatrészek
Egy szárnyú lengőajtó alkatrészeinek rajza.

A lengőajtók könnyen átjárhatóak gyalogosan és kézi kocsival. Alkalmazási területeinek száma szinte végtelen. Ha bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, kérjük hívjon bennünket:

+36 20 231 8482

merevszárnyú lengőajtó ablakkal
Merev szárnyú lengőajtók téglalap alakú ablakkal, ütköző övekkel.

Alkatrész lista merev szárnyú lengőajtókhoz itt található.

Megosztás